ژاپن برای یاری به حل مسئله برجام اعلام آمادگی کرد
به گزارش زنگ قلاب بافی، به گزارش خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری اِنی، توشیمیتسو موتگی وزیر خارجه ژاپن، امروز سه شنبه از آمادگی این کشور برای ایفای کوشش های دیپلماتیک فعالانه در راستای حل مسئله هسته ای ایران اطلاع داد.

وی در این باره اضافه نمود: ایفای این نقش با اتکا به روابط تعریف شده در چارچوب اتحاد با آمریکا و در عین حال، بر اساس روابط محبت آمیز ای است که به طور سنتی با ایران داریم.
موتگی در ادامه اضافه نمود: در حال حاضر، ژاپن لازم می بیند که تحول رابطه آمریکا-ایران را در دوره ریاست جمهوری بایدن زیر نظر داشته باشد حال آنکه به اجرای توافق هسته ای با ایران موسوم به برجام امیدواریم.
اظهارات این مقام ژاپنی در حالی مطرح می گردد که این آمریکا بود که با خروج یک جانبه از توافق هسته ای راه دیپلماسی را سد کرد و در حال حاضر نیز، قدم اول برای بازگشت به اجرای کامل برجام باید از سوی دولت جدید واشنگتن برداشته گردد.
منبع: خبرگزاری مهر