قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی

به گزارش زنگ قلاب بافی، برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از 15 گرم دانه درشت قهوه را توصیه می نمایند، ضمن اینکه باید فرآیند را از 25 به 7-14 ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.

قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی

در این روش محققان سعی کردند با کمترین حجم از دانه های قهوه، طعم خوش قهوه را حداکثر نمایند. در روش معمول برای تهیه نوشیدنی به حجم 25-30 میلی لیتر به 7-9 گرم دانه قهوه نیاز است. در این روش دانه های قهوه به مدت 20-30 ثانیه تحت فشار قرار می گیرند.

این دانه ها به صورت ریز خرد می شوند، زیرا این امکان را فراهم می نماید تا بخش بیشتری از دانه ها در مجاورت آب قرار بگیرند. همچنین دستگاه های مدرن قهوه این امکان را فراهم می نمایند تا نسبت ها را تغییر دهید که نشان می دهد همه اشخاصی که قهوه درست می نمایند استاندارد یکسانی ندارند.

مدل محاسبه شده توسط محققان نشان داده است که این بهترین روش نیست، زیرا دانه های خرد شده بسیار ریز صافی فیلتر را مسدود می نمایند. دانه هایی که به اندازه بزرگتر خرد شده باشند و مقدار کمتر دانه قهوه باعث می گردد که طعم و عطر قهوه ایده ال بدست بیاید.

برای یک اسپرسو ایده آل، دانشمندان استفاده از 15 گرم دانه درشت قهوه را توصیه می نمایند، ضمن اینکه باید فرآیند را از 25 به 7-14 ثانیه کاهش داد. در این حالت، عطر نوشیدنی منحصر بفرد و تلخی کمتری خواهد داشت.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 25 اسفند 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 132

به "قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه خوش طعم با فرمول ریاضی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید