5 انیمه که الهام بخش انیمیشن قرمز شدن بودند

به گزارش زنگ قلاب بافی، بسیاری از فیلم سازان در پروژه های خود به فیلم هایی که از آن ها الهام گرفته اند اشاره نمودند و دامی شی نیز از این قاعده مستثنی نیست. این کارگردان که انیمیشن قرمز شدن را خلق نمود، توانسته اولین فیلم بلند خود را بر اساس نوعی فرهنگ آسیایی و با توجه به محیط و عنصر زیبایی شناختی تورنتوی دوره 2002 و بعلاوه علایق دختران نوجوان آن دوره به خصوص علاقه آن ها به گروه های موسیقی پسرانه، مانند گروه تاون 4 ساخته و پرداخته کند.

5 انیمه که الهام بخش انیمیشن قرمز شدن بودند

با این حال، می توان گفت که این کارگردان تا حد زیادی از سایر انیمه ها نیز در کار خود الهام گرفته است. بسیاری از جلوه ها و ویژگی های انیمهها در کل فیلم قرمز شدن مشهود هستند، از جمله استفاده از حرکات انفرادی و رنگ های شاداب و پر جنب و جوشی که در طول فیلم مشاهده نمودید. شی گفته که این منظره ها شاداب نحوه نگرش قهرمان داستان یعنی می (با بازی رزالی چیانگ) را نسبت به جهان اطراف نشان می دهد.

به علاوه این کارگردان درباره سریال های انیمه ای که روی کار او تاثیر گذاشته اند نیز، صحبت کرده است. بنابراین ما در اینجا قصد داریم به انیمه هایی که بر روی انیمیشن قرمز شدن تاثیرگذار بودند و اینکه چگونه این تاثیرات در کار نهایی قابل مشاهده هستند صحبت کنیم.

1. سیلور مون (Sailor Moon)

  • کارگردان: جونیچی ساتو
  • تاریخ انتشار: 1992
  • امتیاز IMDb به فیلم: 7.7 از 10
  • امتیاز راتن تومیتوز: 93 از 100

انیمه ای که بیشترین تاثیر را روی فیلم قرمز شدن گذاشته سیلور مون نام دارد و به جرات می توان گفت که این فیلم، مضامین زنانه خود را از این انیمه اقتباس کرده است. شی در طی مصاحبه ای به وضوح بر تاثیری که انیمه سیلور مون بر روی کار او نهاده تاکید کرد و بیان داشت که من با دیدنی انیمه های ژاپنی و خواندن مانگا که زنان و دختران و ویژگی های آن ها را به تصویر کشیده بود بزرگ شدم. سیلور مون درباره دخترانی دبیرستانی است که می خواهند جهان را نجات دهند اما در عین حال برترین دوستان هم نیز هستند و همیشه با هم به مرکز خرید می فرایند و همین امر مرا بر آن داشت تا همین روح دوستی را در بین کاراکترهای فیلم خودم نیز بگنجانم.

در واقع، دوستی بین می و دوستانش میریام (با صدا پیشگی آوا مورس)، ابی (با صدا پیشگی هایین پارک) و پریا (با صدا پیشگی میتری راماکریشنان) به یکی از ویژگی های اصلی فیلم قرمز شدن تبدیل شده است. مانند اوساگی و سایر پیشاهنگان انیمه سیلور مون، می با میریام، ابی و پریا پیوندی ناگسستنی دارد و مانند همان پیشاهنگان، این دختران نیز از نظر شخصیتی با هم متفاوت هستند. میریام دختری با اخلاق پسرانه است درست همچون ماکوتو در سیلور مون، ابی نیز بسیار پرانرژی است و پریا نگرشی طعنه آمیز و دلسرد نماینده نسبت به زندگی دارد. دوستان می درست همچون این انیمه، یک محیط احساس امن را برای او ایجاد نموده اند.

او می تواند با فکر کردن به دوستانش جلوی ظاهر شدن پاندای غول پیکر را بگیرد. محیط انیمه سیلور مون نیز تاثیر بسزایی بر روی انیمیشن قرمز شدن داشت و شی در این خصوص عنوان کرده که این انیمه الهام بخش جلوه های بصری انیمیشنش بوده است. او تاکید کرده که از رنگ های زنده و رویایی موجود در این انیمه الهام گرفته است و برای صحنه هایی که در شب اتفاق می افتند نیز از نور ملایمی استفاده کرده تا جلوه ای رویایی را خلق نماید.

2. رانما ½ (Ranma ½)

  • کارگردان: تومومی موچیزوکی
  • تاریخ انتشار: 1989
  • امتیاز IMDb به فیلم: 7.9 از 10
  • امتیاز راتن تومیتوز: 86 از 100

یکی دیگر از انیمه هایی که تاثیر عمده ای بر انیمیشن قرمز شدن داشته، رانما ½ است که قطعا کسانی که آن را دیدن کرده اند به راحتی می توانند به این تشابه پی ببرند. در انیمه رومیکو تاکاهاشی، شخصیت اصلی داستان، رانما زاوتمه یک رزمی کار مشهور است که در حین تمرین با پدرش در یک چشمه آب گرم می افتد. اما این چشمه آب گرم طلسم شده بود، یعنی هر کس در آن بیفتد به شکل موجوداتی در می آمد که در آن غرق شده اند. بنابراین از آن پس هر وقت که آب سرد به رانما پاشیده شود او به دختر تبدیل می شود و وقتی آب گرم به او پاشیده شود دوباره پسر می شود.

علاوه براین پدرش، جمنا، نیز از این امر بی بهره نمانده و هرگاه آب سرد بر رویش پاشیده شود تغییر شکل می یابد و به یک پاندا تبدیل می شود. اگرچه چشمه های آب گرم در فیلم قرمز شدن نقشی ندارند، اما تبدیل می به یک پاندای قرمز، ماهیتی عرفانی دارد. شی در رابطه با تاثیر انیمه رانما ½ بر روی فیلمش نیز صحبت کرده و بیان داشته که از این انیمه نیز برای کار خود الهام گرفته است. او به صراحت بیان کرده که تبدیل شدن می به یک پاندای قرمز بزرگ کاملا از انیمه رانما اقتباس شده چراکه در آن انیمه نیز قهرمان داستان تغییر شکل پیدا می نماید.

3. اینویاشا (InuYasha)

  • کارگردان: ماساشی ایکدا
  • تاریخ انتشار: 2004
  • امتیاز IMDb به فیلم: 8 از 10
  • امتیاز راتن تومیتوز: 100 از 100

رانما 1/2 تنها سریالی نیست که بر اساس داستان رومیکو تاکاهاشی ساخته شده و الهام بخش انیمیشن قرمز شدن بوده است. در واقع بعضی از ویژگی های مشهورترین اثر تاکاهاشی که اینویاشا، نام دارد نیز در این انیمیشن مشهود هستند. انیمه اینویاشا به روایت داستان نوجوانی به نام کاگومه هیگوراشی می پردازد که در چاه عبادتگاه خانوادگی اش می افتد و با اینویاشا که یک مخلوق نیمه دیو و نیمه انسان است روبرو می شود.

اینویاشا و کاگومه کوشش می نمایند تا تکه های جواهر شیکون عرفانی را پیدا نمایند و در این راه، با دوستان جدیدی آشنا می شوند و فراز و نشیب های زیادی را تحمل می نمایند. مانند کاگومه، می نیز با مادرش، مینگ لی (با صداپیشگی ساندرا اوه) در زیارتگاه خانوادگی شان، زندگی می نماید. اما زمانی که به بلوغ می رسد هورمون های او کاملا تغییر می نمایند و همین امر سبب می شود تا رفتارهایی ناسازگارانه را از خود بروز دهد. هم می و هم کاگومه هر وقت که کسی به جذابیتشان اشاره می نماید از خجالت قرمز می شوند.

4. سبد میوه (Fruits Basket)

  • کارگردان: آکیتارو دایچی
  • تاریخ انتشار: 2001
  • امتیاز IMDb به فیلم: 8.7 از 10
  • امتیاز راتن تومیتوز: 94 از 100

انیمه سبد میوه که بر اساس مانگای ناتسوکی تاکایا ساخته شده یکی دیگر از انیمه هایی است که در آن یک انسان به موجودی دیگر تبدیل می شود و در واقع می توان آن را یکی از منابع الهام بخش انیمیشن قرمز شدن دانست چراکه این انیمه نیز به فراز و نشیب های دوره نوجوانی می پردازد.

در سبد میوه، توهرو هوندا که کودکی یتیم است با خانواده سوهما روبرو می شود و پی به یک مصیبت افسانه ای می برد و درمی یابد که هر بار که آن ها به وسیله جنس مخالف در آغوش گرفته شوند، به حیوانی از زودیاک چین تبدیل می گردند. همین امر در انیمیشن قرمز شدن نیز کاملا مشهود است البته تفاوت هایی در بین آن ها وجود دارد. در واقع انیمیشن قرمز شدن نقطه عکس داستان انیمه سبد میوه را نشان می دهد. چراکه وقتی دوستان می از راز او آگاه می شوند، او را در آغوش می گیرند و او دوباره به شکل انسانی خود بازمی شود. در حقیقت دامی شی بدین واسطه نشان داده که پیوند بین این چهار نفر تا چه میزان قوی است و با این کار توانسته از مضامین انیمه سبد موه نیز استفاده کند.

5. همسایه من توتورو (My Neighbor Totoro)

  • کارگردان: هایائو میازاکی
  • بازیگران: چیکا ساکاموتو، هیتوشی تاکاگی، نوریکو هیداکا
  • تاریخ انتشار: 1988
  • امتیاز IMDb به فیلم: 8.2 از 10
  • امتیاز راتن تومیتوز: 94 از 100

یکی دیگر از انیمه هایی که می توان تاثیر آن را به وضوح بر انیمیشن قرمز شدن مشاهده نمود، فیلم کلاسیک همسایه من توتورو اثر هایائو میازاکی است. توتورو یکی از دوست داشتنی ترین انیمه هایی است که به روایت داستانی حول محور دو خواهر و پدرشان می پردازد که به روستایی می فرایند و با انواع ارواح و موجودات عجیب و غریب روبرو می شوند. شی در طی مصاحبه ای در این خصوص بیان نمود که داستان توتورو تاثیر زیادی بر انتخاب شکل پاندا برای می داشته است. او گفته که هدف اصلی من ارائه نسخه خاص خودم از کاراکتر توتورو بود. بنابراین کاری کردم تا می به یک پاندای غول پیکر تبدیل شود. آن هم یک پاندای جاندویی.

قطعا این انیمه ها به علت برخورداری از داستانی شگفت انگیز، سالیان سال بعد از اکران همچنان بر روی فیلم ها و انیمیشن ها تاثیر می گذارند و ما همچنان شاهد این امر هستیم که در بسیاری از فیلم ها و انیمیشن ها از داستان آن ها استفاده می شود. فقط زمان نشان خواهد داد که آیا شی برای فیلم بلند بعدی اش از انیمه های دیگری نیز به عنوان منبع الهام خود استفاده خواهد نمود یا خیر.

منبع: collider

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 29 خرداد 1401 بروزرسانی: 29 خرداد 1401 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1486

به "5 انیمه که الهام بخش انیمیشن قرمز شدن بودند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 انیمه که الهام بخش انیمیشن قرمز شدن بودند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید