3 طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

به گزارش زنگ قلاب بافی، ناگت مرغ از محبوب ترین انواع فینگر فود یا همان و بزرگترها است که طعم لذیذی دارد. این هم به سرعت آماده می گردد و هم مقوی و مفید است. شما به دلخواه می توانید ناگت مرغ را در فر، بدون فر در تابه روی گاز یا اصلا در هواپز یا همان ایرفرایر بپزید و داخل آن را با پنیر پیتزا پر کنید یا به صورت ساده درست کنید. با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه ناگت مرغ پنیری خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

3 طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

طرز تهیه ناگت مرغ در یک نگاه

برای تهیه ناگت مرغ در فر، ابتدا سینه مرغ بدون پوست را بشویید و خرد کنید. سپس، گوشت سینه مرغ را همراه با سیر، پیاز، تخم مرغ، آرد سفید یا سوخاری، آرد ذرت، ادویه ها و در صورت تمایل پنیر چدار یا خامه صبحانه در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خمیری یکدست حاصل گردد. خمیر را 30 دقیقه در یخچال بگذارید؛ سپس، با دست مرطوب یا قالب به شکل دلخواه فرم دهید. برای پانینگ، ناگت ها را ابتدا در آرد سفید، سپس تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید؛ در صورت تمایل، پانینگ را می توانید دوباره هم انجام دهید. ناگت های پانینگ شده را برای 15 تا 20 دقیقه در یخچال بگذارید. در ادامه، ناگت ها را روی سینی فر چرب شده یا کاغذ روغنی بچینید، کمی روغن روی آن ها اسپری کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. در نیمه پخت، حتما ناگت ها را پشت و رو کنید. پس از طلایی شدن، ناگت ها را با سس دلخواه، سیب زمینی یا سالاد سرو کنید.

برای مطالعه مواد لازم، جزییات و مراحل کامل طرز تهیه ناگت مرغ به چند روش ادامه این مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ پنیری (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)400 تا 500 گرم
تخم مرغ1 عدد
سیر2 حبه
پیازنصف یک عدد کوچک
آرد سفید یا آرد سوخاری (ریز)2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت (اختیاری)1 قاشق غذاخوری
پنیر چدار یا خامه صبحانه (اختیاری)1 تا 2 قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
پاپریکا یا پودر فلفل قرمز شیریننصف قاشق چای خوری
زردچوبهنوک قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
آویشن یا سبزی خشک معطر1/4 قاشق چای خوری
سس دلخواهبرای سرو با ناگت مرغ

مواد لازم برای پانینگ (پوشش سوخاری ناگت مرغ)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
آرد سفیدحدود نصف لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاری درشت یا پانکوحدود 1 لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 20 الی 30 دقیقه

مجموع مدت زمان لازم برای استراحت مایه ناگت مرغ در یخچال (در دو مرحله): 45 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت ناگت مرغ در فر: 20 الی 25 دقیقه

مراحل طرز تهیه ناگت مرغ در فر

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی در فر، بدون فر در تابه یا در هواپز در ترکیب با پنیر چدار یا پنیر موزارلا به راحتی در منزل قابل انجام است.

مرحله اول: گوشت مرغ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ خانگی، گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به خوبی بشویید و در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج گردد. سپس، گوشت سینه مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید و در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع گوشت مانند گوشت مرغ می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: سیر و پیاز را اضافه کنید

سپس، حبه های سیر و پیاز شسته شده و بدون پوست را نیز به غذاساز اضافه نموده و همراه با گوشت سینه مرغ میکس کنید تا خمیر یکدستی ایجاد گردد. در صورت تمایل، به جای سیر و پیاز می توانید از نصف قاشق چای خوری پودر سیر و یک قاشق غذاخوری پودر پیاز بهره ببرید.

برای خرید پودر پیاز و پودر سیر می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: مایه ناگت مرغ را تکمیل کنید

در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده، تخم مرغ را نیز به محتویات داخل غذاساز اضافه کنید. این ترکیب را دوباره هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. آرد سفید یا آرد سوخاری و آرد ذرت را نیز در همین مرحله به مایه ناگت مرغ بیفزایید. مواد را باز هم بزنید تا خمیر منسجم تر و یکپارچه تری به دست آید. اضافه کردن آرد ذرت به لطافت بیشتر ناگت مرغ یاری می نماید.

برای خرید تخم مرغ، آرد سفید، آرد سوخاری و آرد ذرت می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله چهارم: ادویه های ناگت مرغ را اضافه کنید

حالا وقت آن است که همه ادویه ها و طعم دهنده ها مانند نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، و کمی پودر آویشن را نیز به مایه ناگت مرغ اضافه کنید. مواد داخل غذاساز را مجددا هم بزنید تا ادویه ها نیز با باقی مواد به خوبی ترکیب شوند و همه مواد طعم بگیرند.

برای خرید انواع ادویه ها مانند نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، و پودر آویشن می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: پنیر چدار یا خامه صبحانه را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه ناگت پنیری با مرغ، نوبت افزودن پنیر چدار یا خامه صبحانه است. این مواد را نیز داخل غذاساز بریزید و همراه با باقی ترکیبات به خوبی هم بزنید تا مخلوط لطیف، یکدست و خوشمزه ای ایجاد گردد.

اگر احساس می کنید مایه ناگت مرغ زیادی سفت و چسبناک شده، می توانید چند قاشق غذاخوری شیر یا آب اضافه کنید. توجه داشته باشید، در نهایت باید به بافتی برسید که هنگام شکل دادن، وا نرود. در صورت تمایل، به جای پنیر چدار می توانید از پنیر موزارلا بهره ببرید.

برای خرید خامه صبحانه، شیر و انواع پنیر پخت و پز مانند چدار و موزارلا می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: مایه ناگت مرغ را استراحت دهید

پس از ترکیب کردن همه مواد، در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ، خمیر به دست آمده را در ظرف مناسبی بریزید و درب ظرف را درپوش مناسب یا با سلفون بپوشانید. سپس، ظرف حاوی مایه ناگت را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حسابی خودش را بگیرد. به این ترتیب، مایه ناگت فرم پذیرتر و منسجم تر می گردد.

مرحله هفتم: ناگت ها را فرم دهید

پس از گذشت این مدت، ظرف حاوی مایه ناگت مرغ را از یخچال خارج کنید. یک کاسه آب کنار دست تان قرار دهید تا بتوانید دست تان را مرطوب نموده و مواد را راحت تر شکل دهید. سپس، با دست یا با استفاده از دو قاشق، از مایه ناگت مرغ بردارید و به شکل بیضی، گرد یا مستطیلی کوچک درآورید.

ضخامت ناگت ها نباید زیاد باشد (حدود 1 الی 1.5 سانتیمتر کافی است) تا مغزپخت شوند. بعلاوه، برای فرم دادن ناگت مرغ می توانید از قالب های سیلیکونی یا برش زن شیرینی پزی بهره ببرید.

مرحله هشتم: پانینگ سه مرحله ای را انجام دهید

پانینگ به فرآیند پوشاندن مواد غذایی (مانند ناگت، شنیسل، کتلت و…) با لایه هایی از آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری گفته می گردد؛ این کار به ایجاد یک بافت ترد و طلایی در بیرون و حفظ رطوبت داخل غذا یاری می نماید. برای این منظور، ناگت ها را ابتدا در آرد سفید بغلتانید. سپس، تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا ترکیب گردد. حالا ناگت های پوشیده با آرد سفید را در تخم مرغ فرو ببرید تا همه جای آن آغشته گردد. در ادامه، ناگت تخم مرغی را بلافاصله در پودر سوخاری بغلتانید تا یک لایه کامل از پودر آن را بپوشاند.

برای خرید پودر سوخاری درشت یا پانکو می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: ناگت ها را استراحت دهید

در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ پنیری خانگی، ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس، ناگت های پانینگ شده را با فاصله در ظرف مناسب و دربسته ای بچینید. این ظرف را برای 15 الی 20 دقیقه در یخچال یا به مدت 5 دقیقه در فریزر بگذارید. این کار باعث می گردد، لایه ها بهتر به بدنه ناگت بچسبند؛ ناگت ها در هنگام سرخ شدن یا پخت فرم خود را حفظ نمایند و وا نروند؛ و حتی روغن کمتری جذب نمایند و برشته تر شوند.

مرحله دهم: ناگت ها را بپزید

پس از گذشت این مدت، سینی فر را کمی چرب کنید یا با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس، ناگت ها را در سینی فر بچینید. با یاری فرچه آشپزی روی ناگت ها را کمی چرب کنید. در ادامه، سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه میانی فر قرار دهید و منتظر بمانید ناگت ها بپزند و سطح شان طلایی گردد. در نیمه زمان پخت، ناگت ها را برگردانید تا هر دو طرف آن ها کاملا برشته گردد.

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: ناگت مرغ را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، ناگت مرغ برشته و خوشمزه را از فر خارج کنید و در ظرف سرو بچینید. شما می توانید ناگت مرغ را همراه سیب زمینی سرخ نموده، سالاد یا سبزیجات بخارپز و بعلاوه، با انواع سس دلخواه مانند سس کچاپ ()، سس ماست () یا سس سیر () سرو کنید. ناگت سیب زمینی را می توانید به صورت گرم برای وعده اصلی یا میان وعده سرو کنید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع سس و بعلاوه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه ناگت مرغ در هواپز (ایرفرایر)

در طرز تهیه ناگت مرغ در هواپز، ابتدا باید ناگت های فرم داده شده و پانینگ شده را با فاصله مناسب درون سبد هواپز بچینید؛ بهتر است ته سبد را با کمی اسپری روغن چرب کنید یا از کاغذ مخصوص هواپز بهره ببرید تا نچسبند. سپس، روی ناگت ها نیز کمی روغن اسپری کنید تا سطح شان هنگام پخت برشته و طلایی گردد. هواپز را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و به مدت 15 الی 18 دقیقه روشن کنید.

در نیمه پخت، سبد را بیرون بیاورید و ناگت ها را برگردانید تا هر دو طرف یکنواخت پخته و طلایی شوند. پس از خاتمه پخت، ناگت ها را داغ و برشته با سس دلخواه سرو کنید. در این روش ناگت ها با کمترین مقدار روغن، به صورت ترد و سالم آماده می شوند.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه ناگت مرغ در تابه روی گاز

در طرز تهیه ناگت مرغ بدون فر در تابه، مقداری روغن سرخ کردنی را در یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید تا کاملا داغ گردد؛ برای اطمینان از داغی روغن، یک تکه کوچک از ناگت را داخل آن بیندازید؛ اگر سریع حباب زد و بالا آمد، روغن آماده است.

حالا ناگت های پانینگ شده و استراحت نموده در یخچال یا فریزر را به آرامی در روغن قرار دهید و هر طرف آن ها را حدود 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. هنگام سرخ کردن، تابه را خلوت نگهدارید تا حرارت حفظ گردد و ناگت ها روغن زیادی جذب ننمایند. پس از پخت، ناگت ها را روی دستمال حوله ای یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه ناگت مرغ

  • حتما از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست بهره ببرید تا بافت ناگت یکدست و بدون چربی اضافی باشد.
  • پس از میکس کردن مواد، خمیر ناگت باید بافتی چسبناک ولی قابل فرم دهی داشته باشد؛ نه شل و نه خیلی خشک.
  • افزودن کمی نشاسته ذرت یا پنیر باعث لطافت بیشتر بافت داخلی ناگت می گردد.
  • پیش از فرم دادن ناگت ها، بهتر است خمیر را حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا منسجم گردد.
  • هنگام شکل دادن، دست خود را با آب یا روغن مرطوب کنید تا مواد به آن نچسبد.
  • مراحل پانینگ را با دقت انجام دهید و پودر سوخاری را با فشار سبک به ناگت بچسبانید تا لایه یکنواختی ایجاد گردد.
  • بعد از پانینگ، ناگت ها را در یخچال یا فریزر بگذارید تا هنگام پخت وا نروند و شکل خود را حفظ نمایند.
  • ناگت های پخته شده را بلافاصله سرو کنید تا حالت تردی خود را حفظ نمایند.
  • ناگت های خام پانینگ شده را می توانید فریز کنید و بدون یخ زدایی، مستقیما در روغن یا فر بپزید.
  • طرز تهیه ناگت مرغ آماده و بازاری هم به دلخواه شما با یکی از روش های بالا قابل انجام است.
  • در طرز تهیه ناگت مرغ ستاره ای، کافی است مایه ناگت را با قالب برش زن شیرینی پزی فرم بدهید.

فوت و فن های خوشمزه شدن ناگت مرغ

چه نوع پودر سوخاری برای ناگت بهتر است؟

پودر سوخاری درشت یا پانکو (Panko) باعث تردی بیشتر و ظاهری طلایی تر می گردد؛ ولی می توانید از پودر سوخاری معمولی هم بهره ببرید.

آیا می توانیم ناگت ها را از قبل آماده کنیم؟

بله. ناگت های پانینگ شده را می توانید تا 2 روز در یخچال یا تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای مصرف مستقیم از فریزر، احتیاجی به یخ زدایی نیست.

چرا ناگت گاهی در حین سرخ کردن وا می رود یا پف نمی نماید؟

احتمالا مایه ناگت خیلی شل بوده یا استراحت کافی در یخچال نداشته؛ بعلاوه، ممکن است روغن به مقدار کافی داغ نبوده باشد.

می توانیم به جای مرغ، از بوقلمون یا گوشت دیگر استفاده کنیم؟

بله. می توانید از گوشت بوقلمون، ماهی یا حتی ترکیبات گیاهی بهره ببرید؛ ولی ادویه و بافت را متناسب با نوع گوشت تنظیم کنید.

آیا ناگت را می توانیم بدون تخم مرغ درست کنیم؟

در داخل مواد، می توانید تخم مرغ را با کمی ماست یا خامه جایگزین کنید؛ اما برای پانینگ بهتر است از تخم مرغ بهره ببرید؛ اگر نمی خواهید، می توانید شیر غلیظ یا آرد و آب را جایگزین کنید.

چرا ناگت گاهی بعد از پخت خشک می گردد؟

خشک شدن ممکن است به علت پخت طولانی، حرارت زیاد یا کم بودن مقدار چربی مایه ناگت باشد. افزودن کمی پنیر یا خامه به مایه ناگت از خشکی آن جلوگیری می نماید.

آیا می توانیم ناگت ها را در مایکروویو بپزیم؟

مایکروویو گزینه مناسبی برای پخت اولیه ناگت نیست؛ چون بافت ناگت را نرم و مرطوب می نماید و تردی لازم را ایجاد نمی نماید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 30 تیر 1404 بروزرسانی: 30 تیر 1404 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1850

به "3 طرز تهیه ناگت مرغ پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 طرز تهیه ناگت مرغ پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید