طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

به گزارش زنگ قلاب بافی، دلمه گوجه فرنگی، دلمه فلفل دلمه، دلمه بادمجان، دلمه برگ مو، دلمه پیاز از انواع دلمه هستند. با طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی در سس گوجه آشنا شوید.

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

دلمه پیش غذایی ساده مخصوص ناحیه خاورمیانه است که با استفاده از برنج، لپه، گوشت چرخ کرده و تهیه می شود و داخل سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، گوجه فرنگی، بادمجان، پیاز، گوجه و ... را با این مواد پر می کنند. قبلا در سایت خبرنگاران طرز تهیه انواع دلمه را آموزش داده ایم، این بار قصد داریم طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده و خوشمزه است و معمولا در کنار دلمه بادمجان یا دلمه فلفل همراه با نان و سالاد یا ماست سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه دلمه گوجه فرنگی

گوجه فرنگی درشت و سفتبه تعداد دل خواه
گوشت چرخ کرده 250 گرم
لپه نصف پیمانه
برنج 1 پبمانه
پیاز1 عدد
سبزی دلمه1 پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

  1. برای تهیه هر نوع دلمه بهتر است که لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.
  2. برنج و لپه خیس خورده را در ظروفی جداگانه نیم پز کنید.
  3. سر گوجه فرنگی ها را ببرید اما آن را دور نیندازید.
  4. داخل گوجه فرنگی ها را خالی کرده و مواد داخل شکم گوجه را ساطوری کنید.
  5. پیاز داغ را داخل تابه ریخته و با کمی روغن تفت دهید.
  6. زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
  7. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با پیاز و ادویه جات تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی نرم شود.
  8. گوجه فرنگی های ساطوری شده، رب گوجه فرنگی، نمک و سبزی دلمه را به مواد اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  9. در پایان برنج و لپه نیم پز شده را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  10. حالا مواد را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتند.
  11. حالا یکی، یکی داخل گوجه فرنگی های خالی شده را با موادی که تهیه کردید پر کنید و درب آن ها را با خلال دندان ببندید.
  12. گوجه های پرشده را به آرامی کف یک قابلمه مناسب کنار هم بچینید به طوری که فضای خالی باقی نماند و گوجه ها کف ظرف نیفتند.
  13. حالا مقداری پیاز رنده شده و 1-2 ق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن ها نمک و ادویه بزنید.
  14. در صورت تمایل کمی آبلیمو نیز به این مواد اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش آمده و کمی غلیظ شود.
  15. حالا از این سس روی گوجه فرنگی ها بریزید و حرارت را روشن کنید.
  16. درب قابلمه را ببندید تا سس بخار کرده و گوجه فرنگی ها پخته شوند.
  17. دلمه گوجه فرنگی خوشمزه شما اماده است. توجه کنید که زمان پخت دلمه گوجه نسبت به دیگر دلمه ها کمتر است پس در صورتی که چند مدل دلمه درست می کنید، گوجه ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید و حواس تان به ساعت باشد.

امیدواریم این غذای سنتی خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

منبع: setare.com
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 12 آبان 1399 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 641

به "طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید