طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی مکزیکی

به گزارش زنگ قلاب بافی، ساندویچ زبان برای علاقمندان به گوشت و ساندویچ بسیار لذیذ و خوشمزه و البته پر کالری است. در این مقاله طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی را خواهید خواند.

طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی مکزیکی

اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین ساندویچ ها، ساندویچ زبان است. ساندویچ زبان این روز ها هواداران زیادی پیدا نموده است و در رستوران ها و فست فود ی های بسیاری سرو می گردد. قابل ذکر است که این ساندویچ بسیار پرچرب و پرکالری است پس در خوردن آن نباید زیاده روی کنید. ولی از سوی دیگر گوشت زبان سرشار از آهن و مواد مقوی است که می تواند یک غذای کامل برای بچه ها و نوجوانان باشد. ساندویچ زبان می تواند با زبان گوساله یا گوسفند تهیه گردد که بسته به ذائقه خودتان دارد. در ادامه دو نوع دستور تهیه برای ساندویچ زبان (ساندویچ زبان با قارچ و پنیر و ساندویچ زبان مکزیکی) را خواهید خواند.

1- طرز تهیه ساندویچ زبان (با قارچ و پنیر)

مواد لازم (برای 2 نفر)
زبان پخته شده200 گرم
قارچ200 گرم
پنیر پیتزا100 گرم
نان باگت لقمه ای2 عدد
خیارشور2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
سس مایونز، جعفری و پیازبه میزان لازم
پیاز2 عدد عظیم
کره یا روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیلبه میزان لازم
نان باگتبه تعداد لازم
سیر (دلخواه)2 حبه

زمان لازم برای پخت زبان و آماده سازی ساندویچ 5 ساعت

اگر می خواهید برای تعداد بیشتری از این ساندویچ تهیه کنید کافی است مواد را دو برابر یا بیشتر کنید.

دستور تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر

  • ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید دو عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید.
  • فلفل و زردچوبه و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن نیاز دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز بگذارید و 4 الی 5 ساعت روی حرارت بگذارید.
  • پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک تفت دهید تا سرخ و خوشمزه گردد.
  • قارچ ها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم گردد (توجه کنید که اگر قارچ آب انداخت باید روی حرارت بماند تا آب آن کشیده گردد).
  • پس از اینکه قارچ ها پخت پنیر پیتزا را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیر ها آب شوند.
  • نان باگت های لقمه ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • کمی سس روی نان بمالید و گوشت را روی آن بگذارید و ترکیب قارچ و پنیر را به آن اضافه کنید.
  • دیگر مخلفات مانند خیارشور، گوچه فرنگی، جعفری، پیاز و … را نیز بسته به علاقه و ذائقه خودتان به اضافه کنید.
  • توجه گردد که تا زمانی که گوشت زبان داغ است آن را سرو کنید تا خوشمزه تر باشد.

2- طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

مواد لازم (برای 6 نفر)
زبان گوساله500 گرم
پیاز متوسط2 عدد
نمک و فلفل، کاهو و خیار شوربه میزان لازم
ساقه کرفس2 عدد
روغن کانولا3 قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز کنسروی3 قاشق غذا خوری
فلفل هالوپینو خرد شده1 عدد
برگ بو2 عدد
پنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی150 گرم
گوجه فرنگی برش حلقه ای2 عدد
خامه ترش1/2 فنجان

زمان لازم برای پخت زبان و آماده سازی ساندویچ 5 ساعت

طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی

  • ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید پیاز، ساقه کرفس، برگ بو و نمک را همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن نیاز دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز گذاشته و 4 الی 5 ساعت روی حرارت بگذارید.
  • پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را کالباسی برش دهید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا سرخ و خوشمزه گردد.
  • سپس لوبیا (بدون آب)، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را به مدت 5 الی 10 دقیقه تفت دهید و بعد از تفت دادن آن ها را درون غذا ساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید. سپس آن را کنار بگذارید تا به دمای آشپزخانه برسد، پس از سرد شدن پنیر را با آن مخلوط کنید.
  • نان باگت های لقمه ای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
  • کمی از مواد پوره شده را درون ساندویچ بریزید و کاملا پخش کنید.
  • سپس یک لایه از گوشت زبان ورقه شده را روی آن بگذارید و گوجه و خیارشور را نیز بسته به ذائقه و علاقه خودتان اضافه کندید.

    در سرانجام کاهو و خامه ترش روی آن بریزید.

ساندویچ زبان مکزیکی آماده شد … نوش جان …

منبع: setare.com
انتشار: 2 تیر 1400 بروزرسانی: 19 تیر 1400 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1083

به "طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی مکزیکی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی مکزیکی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ زبان و ساندویچ زبان مکزیکی مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید