طرز تهیه شکلات نارگیلی

به گزارش زنگ قلاب بافی، شکلات نارگیلی یکی از محبوب ترین انواع شکلات است که به طرز باورنکردنی آماده کردن آن ساده است.

طرز تهیه شکلات نارگیلی

سرویس آشپزی - برای این منظور شما به روغن نارگیل خوراکی نیاز دارید چرا که روغن های دیگر انسجام لازم را به شکلات نارگیلی نخواهد داد و ممکن است در فرم دادن به این توپک ها دچار مشکل شوید و خرد شوند. همچنین شما به پودر نارگیل ریز نیز نیاز خواهید داشت که به این منظور بایستی پودر نارگیل خریداری شده را به وسیله میکسر آسیاب کنید. جهت آشنایی با طرز تهیه کوکی با طعم شکلات به سایر مقالات بخش آشپزی زنگ قلاب بافی مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه شکلات نارگیلی

پودر نارگیل

2 پیمانه

روغن نارگیل

4 قاشق سوپ خوری

عسل

5 قاشق سوپ خوری

شکلات تیره یا چیپس شکلات

150 گرم

وانیل

1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه شکلات نارگیلی خوشمزه

1- ابتدا پودر نارگیل را آسیاب کنید.

2 - در یک ظرف گود پودر نارگیل، عسل، وانیل و روغن نارگیل را مخلوط کنید.

3- از مخلوط بدست آمده گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید. (برای اینکه گلوله های یک دست و یک اندازه داشته باشید از قاشق های اندازه گیری استاندارد استفاده کنید.)

4- کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و توپک های بدست آمده را درون سینی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا منسجم شوند.

5- شکلات را به مدت 10 دقیقه به روش بن ماری ذوب نمایید. (برای این منظور شکلات را درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت کتری قرار دهید.)

6- به کمک چنگال توپ های نارگیلی را در شکلات ذوب شده غوطه ور نمایید و مجددا به سینی منتقل کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال و یا فریزر بگذارید تا شکلات سفت شود.

منبع: ستاره
انتشار: 25 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 25 اردیبهشت 1399 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 300

به "طرز تهیه شکلات نارگیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شکلات نارگیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید