مقاله: نکات مهم درباره سفر با دوچرخه که باید بدانید

به گزارش زنگ قلاب بافی، مرحله سوم اما با مدد دریافت از توانایی های شما در مراحل اول و دوم و همچنین بالا رفتن توان بدنیتان چندان سخت نیست. این مرحله که به تثبیت قابلیت های جسمانی شما می پردازد و یاری می نماید که شما به استقامت بدنی مناسبی برسید، حدود یک ماه طول می کشد و دارای تمریناتی است که به موجب آن شما شرایط آرمانی رکاب زدن های طولانی را بدست می آورید. برای رسیدن به این مهم جهانگرد باید برنامه ای را تدوین کند که براساس آن روزی حدود 65 تا 80 کیلومتر را با دوچرخه خود سپری کند. این برنامه باید به گونه ای تنظیم شده باشد که به مرور زمان این مسافت از 65 به 80 کیلومتر ارتقا یافته باشد، یعنی به مرور زمان بر مسافتی که رکاب می زنید، باید بیافزایید تا ضمن رسیدن به استقامت مطلوب، عضلات خود را نیز تقویت کرده باشید. توصیه مقاله نکات مهم درباره سفر با دوچرخه به شما این است که برای رکاب زدن در فاصله های یاد شده به روستا و شهرهای اطراف محل زندگی خود سری بزنید. از این راه هم تمرینات خود را به صورت جدی دنبال و هم گشت و گذاری در محیط های زیبای اطراف خود کرده اید. این پیک نیک های هدفمند شما را برای سفرهای طولانی آب دیده می کنند.

مقاله: نکات مهم درباره سفر با دوچرخه که باید بدانید

بدلیل شرایط آب و هوایی خاص هر منطقه و به ویژه در شرایط آب و هوایی مرطوب، ممکن است که چرخ دنده ها و زنجیر متصل کننده آن ها به یکدیگر دچار زنگ زدگی شوند و کارکرد درستی را ارائه ندهند. برای برداشتن این مشکل از سر راه باید یک وسیله بسیار مهم را در لیست تجهیزات سفرتان قرار دهید. این وسیله که روان ساز یا Lubricant نام دارد، بهترین وسیله ایست که می تواند نگرانی های شما در این زمینه را رفع کند و خیالتان را از این بابت راحت نگاه دارد.

بدون شک زمانیکه تکولوژی به قسمت های مختلف زندگی ما نفوذ کند، کنار گذاشتن آن کمی برای استفاده کنندگان از تکنولوژی سخت یا حتی غیرممکن می گردد. پس، باید در سفرهایمان به خصوص در سفرهایی از نوع گشت زنی با دوچرخه، این وسایل را نیز به لیست اقلام موجود در کوله پشتی هایمان بیافزاییم. لپ تاپ و تلفن های هشومند و شارژرهایشان با سیم های بلند و دو شاخه های مختلفی که دارند، تنها یکی از این همراهان است؛ همراهی که بدون شک با یک سه راهی عجین شده تا امکان بهره وری از یک پریز را افزایش دهد. دوربین های دیجیتالی و حرفه ای و نیمه حرفه ای، باتری اضافی برای دوربین های دیجیتال، پاور بانک و شارژرهای مرتبط با آن و هارد و فلش ها مموری هایی با حافظه بالا از دیگر تجهیزاتی بوده که این لیست را تشکیل داده اند. باید این مورد را براساس مقاله بایدها و نبایدهای سفر با دوچرخه در خاطر داشت که این وسایل بسیار حساس هستند. رطوب هوا، بارش باران، برخورد با اجسام نوک تیز و سخت و همچنین ضربات ناگهانی ممکن است آسیب های جدی و جبران ناپذیری به این وسایل وارد کنند. پس، چنانچه قصد دارید که این اقلام را به همراه خود ببرید، حتما در یکی از محفظه های تعبیه شده در بدنه دوچرخه، فضایی ایمن و مناسب را برای این تجهیزات مهیا کنید تا ناملایمت های یاد شده خسارت های مالی سنگینی را برای شما به همراه نداشته باشند؛ خساراتی که می توانند حتی شما را از ادامه سفر نیز منصرف کرده و با خاطری رنجیده شما را به سوی خانه روانه کنند.

منبع مقاله: نکات مهم درباره سفر با دوچرخه که باید بدانید

انتشار: 15 آبان 1400 بروزرسانی: 15 آبان 1400 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1266

به "مقاله: نکات مهم درباره سفر با دوچرخه که باید بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: نکات مهم درباره سفر با دوچرخه که باید بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید