هورمون رشد انسانی و داروی ضدانعقاد در کشور فراوری می گردد
به گزارش زنگ قلاب بافی، یک شرکت دانش بنیان پیروز به فراوری انواع مختلفی از داروهای نوترکیب شده که از محصولات بیوتکنولوژی مهم به شمار می فرایند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری خبرنگاران ، یک شرکت فعال در حوزه فراوری دارو پیروز به فراوری پروتئین های دارویی نوترکیب شده، هورمون رشد انسانی، انسولین، هورمون های جنسی و داروهای ضدانعقادی شده است. این شرکت که در سال 76 تأسیس شده، از مهم ترین شرکت های داخلی در فراوری داروهای محصولات بیوتکنولوژی به شمار می رود.
سعید آزادی، مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت در تبادل نظر با خبرنگار خبرنگاران در مورد فعالیت های این شرکت اعلام کرد: طی 10 سال گذشته حدود 120 میلیون دوز محصول دارویی مختلف فراوری نموده ایم و سهم بالایی از بازار دارویی کشور را در اختیار داریم. امکان سنجی، انجام مطالعات توجیه اقتصادی، ساخت و تجهیز خط فراوری فراورده های آنتی بادی مونوکلونال بر اساس استانداردهای معتبر و رایج در صنعت داروسازی و فراوری ماده موثره و محصول نهایی از جمله برنامه های شرکت برای سال آینده است.
وی اضافه نمود: راه اندازی نسختین خط پُرکنی و فراوری انسولین قلمی در کشور که یک محصول استراتژیک محسوب می گردد و واردات آن بیشترین ارزبری دارویی را دارد نیز از جمله برنامه های سال آینده این شرکت به شمار می رود. این خط فراوری قادر است بخش مهمی از احتیاج کشور به داروی حیاتی انسولین را رفع کند.
آزادی در مورد مسائل و چالش های این شرکت در راه توسعه مطرح نمود: هدف از تأسیس شرکت های دانش بنیان توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش، به وسیله تمرکز روی خلاقیت، اکتساب، آموزش، بهره گیری و به اشتراک گذاری است. از این رو، این شرکت ها از مهم ترین ارکان توسعه پایدار کشور محسوب شده و توسعه کمی و کیفی آنها باید مورد توجه سیاستگذاران کشور قرار گیرد.
مدیر واحد کنترل کیفیت و تحقیقات این شرکت گفت: در شرایط تحریم اقتصادی ظالمانه، شرکت های دانش بنیان به ویژه در حوزه سلامت، نقش محوری در تامین احتیاجهای حیاتی کشور دارند و در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار می گیرند. حمایت همه جانبه دولت از تجاری سازی تحقیقات، فراهم ساختن زیر ساخت ها، حمایت های مختلف در مرحله توسعه ایده ها و نتایج تحقیقات به وسیله فراهم کردن تسهیلات اقتصادی کم بهره و بدون بهره، تخصیص ارز دولتی، تسهیل واردات مواد اولیه با اعمال معافیت های گمرکی و اقتصادیاتی و ... از اقداماتی است که دولت می تواند با اتخاذ آنخا به توسعه زیست بوم دانش بنیان یاری کند.
انهای پیغام/4021/
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا