چیکن استراگانف؛ پرکالری و مقوی

به گزارش زنگ قلاب بافی، اگر از خوردن غذاهایی که با مرغ درست می گردد خسته شده اید و زرشک پلو و باقالی پلو با مرغ، ته چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و... برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

چیکن استراگانف؛ پرکالری و مقوی

به گزارش خبرنگاران، یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت. در کمتر از نیم ساعت می توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید البته اگر از غذاهای سنگین فراری هستید، می توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف :

فیله مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 بسته

سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

این غذا را هم نان و هم با برنج می توانید میل کنید.

دستور پخت و طرز تهیه چیکن استراگانف :

1. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت می دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می دهید و اجازه می دهید تا فیله ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج گردد و کمی غلیظ گردد.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ نموده بودیم، مخلوط می کنیم و در آخر خامه را اضافه نموده و سریع از روی حرارت برمی داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می برد.

4. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین می کنیم.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1177

به "چیکن استراگانف؛ پرکالری و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکن استراگانف؛ پرکالری و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید