تهیه پاستای پنیری در کمتر از نیم ساعت!
به گزارش زنگ قلاب بافی، ترکیب پنیر چدار و پاستا در تهیه پاستای پنیری یک پیشنهاد ویژه برای هواداران پنیر و ماکارونی است. مدت زمان تهیه این پاستا کمتر از 30 دقیقه است.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پاستای پنیری لطیف، خامه ای و لذیذ است و گزینه مناسبی برای افرادی است که با کمبود وزن و لاغری دست به گریبان هستند. برای تهیه پاستای پنیری از انواع مختلف پاستا بنا به سلیقه خود می توانید استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه پاستای پنیری
پاستا | 1 بسته |
آرد | 1/4 پیمانه |
کره | 1/4 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
خامه | 2 پیمانه |
پنیر چدار | 2 پیمانه |
نمک، فلفل، خردل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستای پنیری
- ابتدا پاستا را مطابق دستور ارائه شده بر روی بسته بندی با آب و روغن بپزید.
- در فاصله ای که پاستا در حال آب پز شدن است کره را روی حرارت ملایم با یک قاشق غذاخوری روغن ذوب کنید. سپس آرد را به کره اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و شیر، خامه، یک قاشق چایخوری نمک، فلفل و در صورت تمایل پودر خردل را به آن اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.
- ظرف را مجددا به روی حرارت ملایم منتقل نمایید و مرتب به هم بزنید.
- در این مرحله پنیر چدار را به تابه اضافه کنید و تا آب شدن کامل پنیر حرارت دهید.
- سپس پاستای آبکش شده را به آن اضافه کنید و پس از ترکیب مواد حرارت را خاموش کنید و به مدت 5 دقیقه به پاستا استراحت دهید تا مواد را به خود جذب کند.
- پاستا را به همراه نمک و فلفل و جعفری ساطوری شده در کنار غذای اصلی سرو نمایید.
انتشار: 9 بهمن 1399
بروزرسانی: 9 بهمن 1399
گردآورنده: crochetschool.ir
شناسه مطلب: 817
به "تهیه پاستای پنیری در کمتر از نیم ساعت!" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تهیه پاستای پنیری در کمتر از نیم ساعت!"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید