طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی بسیار معطر و خوشمزه

به گزارش زنگ قلاب بافی، نوشیدنی هایی که دارای خواص و طعم خوبی هستند، گاهی اوقات به دیگر فرهنگ ها نیز وارد می شوند. چای ماسالا یکی از نوشیدنی های پرطرفدار هندی است تاریخچه ای بسیار قوی دارد و سابقه آن به بیش از 5000 سال پیش برمی گردد. این چای هندی در سراسر جهان سرو می گردد و خواص بسیار زیادی دارد. اگر به دنبال طرز تهیه چای ماسالا در کافی شاپ ها هستید، تا خاتمه این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی بسیار معطر و خوشمزه

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید.

در این مطلب می خوانید:

طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی

طرز تهیه چای ماسالا بدون شیر و رژیمی

طرز تهیه چای ماسالا به روش هندی

طرز تهیه پودر ماسالا

  • چوب زنجبیل: 1 فنجان
  • چوب دارچین: 2 تکه متوسط
  • هل سبز: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
  • میخک: 1 قاشق چایخوری

همه مواد را درون تابه کمی تفت دهید تا رطوبت اضافی آن گرفته گردد و سپس آنها را آسیاب کنید. (اگر چوب دارچین و زنجبیل ندارید، از پودر آن بهره ببرید)

این ترکیب چای ماسالای هندی اصیل بود؛ و حالا روش تهیه چای ماسالا:

  • به ازای هر نفر، یک فنجان شیر، 1 قاشق چایخوری پودر چای ماسالا و 1/3 فنجان چای دم کشیده را درون قابلمه بریزید.
  • اجازه دهید مخلوط به دمای نزدیک جوش برسد.
  • سپس آن را از صافی رد نموده و درون فنجان های سرو بریزید.
  • سر فنجان را کمی خالی بگذارید و از فوم (کف) شیر که در فرنچ پرس تهیه نموده اید بریزید. (این قسمت سلیقه ای است.)
  • می توانید با کمی عسل یا به صورت ساده چای را میل کنید.

طرز تهیه چای ماسالا بدون شیر و رژیمی

مواد لازم
زنجبیل تازه خرد شده 10 سانتی متر
فلفل سیاه20 دانه
گل میخک5 عدد
هل سبز5 عدد
چوب دارچین 1 تکه
انسیون ستاره ای (بادیان ختایی)1 عدد
آب2/5 لیوان
چای سیاه2/5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه چای ماسالا برای لاغری

  • میخک، فلفل سیاه، دارچین، هل و انیسون ستاره ای را با هم مخلوط کنید و با حرارت کم به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
  • پس از اینکه عطر ادویه ها را حس کردید آن ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک گردد سپس مواد را آسیاب کنید تا به صورت پودر در آیند.
  • پودر حاصله را با زنجبیل و آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید، به محض اینکه نیم جوش شد حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید. (مراقب باشید که چای نجوشد، زیرا موجب از بین رفتن عطر آن و تلخ شدن آن می گردد).
  • پس از 15 دقیقه چای سیاه را به مخلوط اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرات کم بگذارید تا دم بکشد.
  • چای ماسالا شما آماده است، آن را از صافی رد کنید، در فنجان بریزید.

می توانید با کمی عسل چای را میل کنید … نوش جان

سخن آخر

چای ماسالا یک چای سنتی است که در هند سرو می گردد. در تهیه این چای از چای سیاه، شیر و انواع ادویه ها استفاده می گردد. این چای سنتی که انواع بسیار مختلفی دارد برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف این چای برای سلامت قلب مفید است. مطالعات اجرا شده بر حیوانات نشان می دهد دارچین که یکی از ادویه های اصلی در تهیه این نوع چای است، می تواند تأثیر مثبتی بر کاهش فشارخون داشته باشد. بعضی شواهد نشان می دهد دارچین تا بیش از 30 درصد موجب کاهش سطح کلسترول خون، کلسترول LDL و تری گلیسیرید می گردد.

امیدواریم حتما چای ماسالا را در خانه امتحان کنید و نتیجه را با ما در میان بگذارید؛ این چای عالی است! همچنین پیشنهاد می کنیم اگر به نوشیدنی های سالم و سنتی علاقه دارید، مطلب طرز تهیه چای به و آنالیز خواص و مضرات آن در طب سنتی را نیز در انگیزه بخوانید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 13 مهر 1399 بروزرسانی: 13 مهر 1399 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 583

به "طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی بسیار معطر و خوشمزه" امتیاز دهید

3 کاربر به "طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی بسیار معطر و خوشمزه" امتیاز داده اند | 3.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای ماسالا اصل هندی بسیار معطر و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید