طرز تهیه کاناپ مرغ؛ فینگرفود مجلسی
به گزارش زنگ قلاب بافی، کاناپ مرغ یکی از فینگرفود های مجذوب کننده و خوشمزه که فرآیند آماده سازی آن هم بسیار آسان است پس اگر مهمانی یا جشنی در پیش دارید کاناپ یکی از گزینه های مناسبی است که هم میز شما را زیبا و چشم نواز می نماید و هم خوشمزه است و در عین حال خیلی سریع آماده می شود.
فینگرفود به معنی غذای انگشتی است منظور غذایی است که بتوان به سادگی با انگشت آن را خورد در واقع هر غذایی که شما بتوانید آن را بدون احتیاج به ابزار هایی مانند کارد و چنگال و قاشق میل کنید یک نوع فینگرفود است. امروزه در میهمانی ها و منو های غذایی فینگر فود ها جایگاه ویژه ای پیدا نموده اند و پای ثابت تولد ها و مهمانی های محبت آمیز شده اند.
یکی از فینگرفود های مجذوب کننده و خوشمزه که فرآیند آماده سازی آن هم بسیار آسان است کاناپ مرغ است کاناپ به معنی ساندویچ رو باز است پس اگر مهمانی یا جشنی در پیش دارید کاناپ یکی از گزینه های مناسبی است که هم میز شما را زیبا و چشم نواز می نماید و هم خوشمزه است و در عین حال خیلی سریع آماده می گردد.
کاناپ را می توانید در انواع مختلف مثل کاناپ مرغ، ژامبون، سبزیجات، الویه و ... تهیه کنید و در یک سینی بزرگ در کنار هم بچینید در این دستور طرز تهیه کاناپ مرغ را آموزش می دهیم، اما برای درست کردن انواع مختلف کاناپ کافیست فقط مواد اولیه آن را تغییر دهید.
سینه مرغ 200 گرم
کرفس 1 ساقه
پیازچه 6 ساقه
خیارشور 5 عدد
گردو خرد شده 3 قاشق غذاخوری
سیب زمینی میانه 2 عدد
جعفری ساطوری شده 3 قاشق غذاخوری
کنجد حدود 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 100 گرم
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
نان تست معمولی یا نان تست جو 16 عدد
آبلیمو تازه 1/5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای اینکه مرغ خوش طعم تر گردد به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان ها به همراه سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شوند.
استاک ها در انواع سوپ ها، انواع سس ها و البته بسیاری از غذا های دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذا ها دارند می توانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکت ها بخرید.
وقتی سیب زمینی را رنده کردید باید بگذارید خنک گردد بعد سس را به آن اضافه کنید، چون اگر سیب زمینی داغ باشد سس به خرد آن می رود و شما فکر می کنید که سس کم بوده و مجبور می شوید دوباره سس اضافه کنید و نهایتاً باعث شل شدن مواد می گردد.
همواره وقتی در تهیه غذا یا سالادی سس مایونز در مواد اولیه وجود دارد عده ای می پرسند می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد این مسئله تا حدودی سلیقه ای است اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن ندارید می توانید ماست چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولاً آب می اندازد بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید علاوه بر این در تهیه کاناپ هم بهتر است ماست را جایگزین سس نکنید، چون همان طور که گفتیم ماست آب می اندازد و باعث خمیر شدن نان تست می گردد.
1- ابتدا سینه مرغ را با پیاز، هویج، کرفس، زردچوبه و استاک مرغ بپزید هر وقت از استاک استفاده می کنید نمک را آخر سر اضافه کنید، چون استاک شور است و معمولاً احتیاجی به نمک نیست پس بچشید اگر لازم بود نمک را اضافه کنید بعد از اینکه مرغ پخت آن را ریش ریش کنید یا اینکه در غذاساز بریزید و پوره کنید اگر غذاساز نداشتید خیلی ریز خرد کنید.
2- سیب زمینی ها را آبپز کنید بعد از اینکه سرد شد آن را رنده کنید سعی کنید سیب زمینی را در غذاساز نریزید، چون گاهی اوقات حالت کشدار پیدا می نماید و ممکن است مورد پسند برخی نباشد.
3- خیار شور + ساقه کرفس + پیازچه را خیلی ریز خرد کنید.
4- گردو ها را در آب خیس کنید بعد پوست آن را جدا کنید و ریز خرد کنید.
5- دور نان تست را با چاقو برش بزنید دقت کنید برش ها تمیز و یک مقدار باشد سپس هر نان را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا دو تا مستطیل هم مقدار به دست آید بعلاوه می توانید نان را به صورت مثلثی برش بزنید.
6- در این مرحله مرغ + سیب زمینی + خیارشور + کرفس + پیازچه + نمک + فلفل + آبلیمو تازه + سس ها را با هم مخلوط کنید سپس روی هر برش مقداری از مواد را بریزید و برش دیگر را روی آن قرار دهید.
7- گردو، کنجد و جعفری ساطوری شده را داخل بشقاب بریزید و هر کدام از کاناپ ها را از پهلو در این مواد بغلطانید تا درز بین دو نان که سالاد معین است با این مواد آغشته گردد.
8- برای تزیین می توانید پنیر گودا را قالب بزنید و روی هر کاناپ یک برش کوچک از پنیر قرار دهید و روی آن با یاری خلال دندان یک گوچه گیلاسی فیکس کنید یا اینکه در قیف قنادی سر ماسوره قرار دهید و با سس روی آن شکوفه بنزید و چند دانه کنجد روی آن بریزید.
9- نکته مهم در تهیه کاناپ این است که اندازه سس باید کمتر از حد معمول باشد، چون اگر سس زیاد باشد مواد شل می گردد و از داخل نان می ریزد بعلاوه سس زیاد باعث می گردد نان حالت خمیری پیدا کند.
منبع: فرادید