این غذا، هم به شما انرژی می دهد و هم فشار خون تان را تنظیم می کند
به گزارش زنگ قلاب بافی، اهل کاشانش می دانند که با باقلا می شود غذا های خوبی درست کرد البته بیشتر ما فقط پلوی مخلوط آن را خورده ایم، ولی از خورش آن هم نگذرید طعم بی نظیری دارد.
این غذا با باقلاقاتق کمی فرق دارد و نام دیگر آن خشکاویج است.
مواد لازم
500 گرم گوشت بدون استخوان
یک عدد پیاز
700 گرم شوید
یک کیلوگرم باقلا سبز
یک پیمانه آب
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
1. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را به تکه های خورشی برش بزنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
شوید خرد شده را هم به آن بیفزایید و تفت دادن را ادامه دهید. نمک، فلفل و کمی زردچوبه را هم به مقدار دلخواه به آن اضافه کنید.
2. در آخر کمی آب اضافه کرده و مواد را به هم بزنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت ها بپزند حالا باقلا ها را اضافه کرده و 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد و خورش کاملا جا بیفتد.
وقتی که آب خورش برچیده شود برای سرو آماده است.
فوت و فن
با توجه به اینکه باقلا های تازه زودتر می پزند. پس از اضافه کردن باقلا به خورش، مرتب به آن سر بزنید تا باقلا ها وا نروند.
منبع: همشهری آنلاین
منبع: فرارو