طرز تهیه اسکندر کباب خانگی ترکی و خوشمزه

به گزارش زنگ قلاب بافی، دلتان برای یک غذای ترکی لذیذ لک زده است؟نظرتان راجع به یک اسکندرکباب خوشمزه خانگی چیست؟اسکندر کباب شباهت زیادی به دنر کباب ترکی دارد؛ اما از آن خوشمزه تر است. سس غلیظ گوجه فرنگی و کره روی کباب به همراه نان پیتای تست شده و ماست، یک طعم بی نظیر را خلق می نماید. اگر می خواهید طرز تهیه اسکندر کباب خانگی را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.

طرز تهیه اسکندر کباب خانگی ترکی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب

  • نان پیتا گرد سه عدد
  • روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
  • گوشت راسته گوسفند 500 گرم
  • پیاز میانه (رنده شده) دو عدد
  • سیر (رنده شده) یک حبه
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • زیره سبز به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم
  • فلفل سیاه به اندازه لازم
  • آب به اندازه لازم
  • کره پاستوریزه کاله (آب شده): خرید آنلاین نصف پیمانه
  • ماست چکیده سه قاشق غذاخوری
  • نعنا تازه به اندازه لازم

طرز تهیه اسکندر کباب خانگی

مرحله اول

در اولین مرحله از کار، فر را روشن نموده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

مرحله دوم

گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید. سپس با پشت قاشق چوبی یا بیفتک کوب، گوشت را بکوبید تا ضخامت آن به حدود چهار سانتی متر برسد.

مرحله سوم

آب پیازها رنده شده را درون یک کاسه غیرفلزی بریزید و با ورقه های گوشت، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زیره سبز ترکیب کنید. سپس روی کاسه را سلفون بکشید و درون یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب، یک قاشق روغن زیتون را درون ماهیتابه میانه خوب گرم کنید. سپس رب گوجه را به آن اضافه نموده و هم بزنید. رنگ رب گوجه که روشن شد، اندازهی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. درنهایت آب را به سس اضافه نموده و سس را هم بزنید تا غلیظ گردد.

مرحله پنجم

نان پیتا را به صورت مربع های سه سانتی متر در سه سانتی متر ببرید. سپس نان های خرد شده را درون سینی فر قرار داده و به مدت پنج دقیقه در فر بگذارید.

اندازهی که گوشت ها سرخ شدند، زیر غذا را کم می کنیم تا مغز گوشت هم بپزد و غذا آب بیندازد. در مرحله آخر اندازهی حرارت را زیاد کنید تا گوشت­ها کبابی شوند و لبه های آن­ها تغییر رنگ دهد.

مرحله هفتم

همه چیز برای سرو غذا آماده است. نان پیتای تست شده را درون یک بشقاب گود بریزید. سپس گوشت کباب شده را روی نان بگذارید و درنهایت، کره آب شده و سس گوجه فرنگی را روی گوشت اضافه کنید.

سپس ماست چکیده را به کنار بشقاب اضافه نموده و روی غذا را با نعنا تازه تزیین کنید.

نکات تکمیلی طرز تهیه اسکندر کباب خانگی:

  • اسکندر کباب را می توان با گوشت مرغ هم درست کرد. اگر گوشت قرمز در خانه ندارید یا اینکه خوردن گوشت قرمز برایتان محدودشده، با سینه مرغ خرد شده این غذای خوشمزه را آماده کنید.
  • به جای نان پیتا می توانید از نان باگت بهره ببرید.
  • به جای رب گوجه می توانید از پوره گوجه برای آماده کردن سس کباب بهره ببرید.
  • اگر غذاهای تند را می پسندید، موقع درست کرد سس اندازهی فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • در دستور اصلی این غذا گوجه و فلفل دلمه ای وجود ندارد؛ اما می توانید به دلخواه از آن ها برای متفاوت کردن طعم غذا بهره ببرید.
  • کنافه یکی از دسرهای خوشمزه ترکیه ای است؛ می توانید به عنوان دسر ان را سرو کنید.
  • اگر هم اهل کباب هستید دستور تهیه کباب دنده و کوفته کباب را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: crochetschool.ir شناسه مطلب: 1552

به "طرز تهیه اسکندر کباب خانگی ترکی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسکندر کباب خانگی ترکی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید