طرز تهیه لبوی خانگی خوش رنگ و طعم
به گزارش زنگ قلاب بافی، با آمدن فصل پاییز، گاری های لبو فروشی با عطر و طعم و لبوهای قرمز خوش رنگ آدم را مدهوش می نمایند. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه لبوی خانگی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لبوی خانگی
- لبوی میانه شش عدد
- شکر پنج قاشق غذاخوری
طرز تهیه لبوی خانگی
مرحله اول
ابتدا لبو ها را بدون آن که پوست بکنید، کاملا بشویید.
مرحله دوم
یک قابلمه بزرگ بردارید و 4 تا 5 لیوان آب داخل آن بریزید. لبوها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود 3 ساعت لبوها پخته شده و آب آن ها کم می گردد.
مرحله سوم
در ادامه لبوها را از قابلمه در آورده و پوست بکنید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید.
مرحله چهارم
شکر را با آب به جامانده داخل قابلمه مخلوط کنید. سپس حلقه های لبو را داخل قابلمه ریخته و باز حرارت دهید تا آب لبو کاملا غلیظ شده و شکل شیره گردد.
مرحله پنجم
بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره در می آید. شیره ای که ته قابلمه می ماند، طعم لبو را محشر می نماید. لبوها را داخل بشقاب مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
طرز تهیه چغندر با فر
مرحله اول
چغندرها را بشویید و با پوست داخل فویل بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.
نکاتی برای خوش رنگ و خوش طعم شدن لبو
نباید قبل از این که لبوها را بپزید، آن ها را پوست بکنید چون رنگ لبو ها خارج شده و لبویی که می پزید، بی رنگ و رو می گردد.
پختن دوباره لبو بعد از حلقه کردن به خوش طعم و لطیف شدن لبو خیلی یاری می نماید. در حقیقت رمز پختن لبو همین موضوع است. بنابراین اگر می خواهید لبویی که می پزید مثل لبوهای بیرون باشد، این نکته را از قلم نیاندازید.
حتما صبر کنید تا آب لبو کشیده شده و شیره مانند گردد. این کار طعم لبو را بی نظیر می نماید.
منبع: کتاب کاله